Spaarprogramma's

Spaarprogramma's

Het effect van spaarprogramma’s: Een spaarprogramma is een effectieve vorm van loyaliteitspromotie. Het zorgt voor extra omzet en voor extra merkwaarde. De extra omzet komt niet alleen van bestaande klanten, maar ook van nieuwe. Zij bezoeken graag uw winkel om aan de actie mee te kunnen doen. Bovendien maakt u nog eens extra winst op de spaarproducten zelf. Doordat uw klanten een spaaractie voor mooie producten waarderen, beoordelen ze uw winkel en merk positiever wat direct een gunstig effect heeft op uw klantentrouw. Ze zullen minder snel gaan shoppen wat ook op de langere termijn omzetverhogend werkt.

Onze spaarprogramma’s zijn uitgekiend. Ze doen precies wat u ervan verlangt: ze genereren extra winst en verhogen uw klantentrouw. Duizenden winkeliers in binnen- en buitenland beamen dit. Maar wat nog mooier is: u heeft er geen omkijken naar! U hoeft geen contract af te sluiten, u loopt geen risico’s, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en voeren de actie gratis voor u uit.

Keiharde winst

De Sunshine-acties zijn altijd gebaseerd op een spaarprogramma met zegels. Dat blijft de consument een prettige manier van sparen vinden. Zeker wanneer een spaarkaart snel vol is. Bij alle standaard Sunshine-spaarprogramma’s hoeft de klant maar maximaal tien zegels te sparen om een mooi product tegen hoge korting te kunnen aanschaffen. Dit snel kunnen verzilveren van de spaarpunten geeft uw klant een gevoel van welbehagen en zorgt ervoor dat hij graag doorspaart voor de aanschaf van meerdere producten. Een Sunshine-spaarprogramma levert u honderden, zo niet duizenden euro’s aan extra winst op.

Geheel verzorgd, zonder kosten

Op het moment dat we met u besproken hebben welk spaarprogramma met welke looptijd – meestal 6 tot 8 weken – voor u het meest effectief zal zijn, nemen we u alle zorgen uit handen. We zorgen dat u de spaarkaarten en zegels tot uw beschikking heeft, we stellen onze display met producten in uw winkel op en zorgen voor de aankleding met promotiemateriaal. Dit is geheel kosteloos. Tijdens de actieduur zorgen we ervoor dat u geen ‘nee’ hoeft te verkopen. Alle spaarproducten hebben we ruim op voorraad zodat uw display de volgende dag weer aangevuld is. Na afloop zorgen we ervoor dat het restant aan spaarproducten wordt opgehaald en dat het promotiemateriaal wordt verwijderd. U krijgt bij Sunshine Loyalty dus een 100%-retourgarantie.

Van uitgekiend tot maatwerk

Sunshine Loyalty biedt u de volgende succesvolle spaarprogramma’s:

Swizz hoofdkussens

De hoogwaardige hoofdkussens van SWIZZ zorgen voor een geweldige nachtrust.

Lees meer

SWIZZ dekbedden

Het is een genot om onder een ‘All Seasons’-dekbed van SWIZZ te slapen.

Lees meer

Victoria badtextiel

Het bad- uit de hotelcollection van Victoria is van superieure kwaliteit.

Lees meer

Swizzel knuffelkussens

Wat een vrolijke dierenvriendjes zijn die superzachte Swizzels! Een knuffel om overal mee naartoe te nemen.

Lees meer

deCock keramische pannen

De keramische pannen van deCock zijn herkenbaar aan de exclusieve groene geklonken handgreep.

Lees meer

Vista Alegre ovenschalen

Met de authentieke ovenschalen van Vista Alegre (sinds 1824) biedt u uw klanten een geweldige productrange.

Lees meer

Couvert Royal Bestek

Couvert Royal luxe 4-delige bestekset 18/10

Lees meer

Victoria hoeslakens

De strijkvrije hoeslakens van Victoria bieden jaren geweldig slaapcomfort.

Lees meer

Victoria dekbedovertrek

Het bedtextiel uit de hotelcollection van Victoria is van superieure kwaliteit.

Lees meer

Wilt u een meer klantenbinding en loyale klanten?

Profiteer van de voordelen van onze loyalty programma's : betere klantenbinding, meer klandizie en de financiële voordelen.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.